TROBADA JOTACAMPUS A LA FESTA DE LA SEGA

Trobada Jotacampus a la Festa de la Sega
Durant el passeig en bicicleta del darrer dia, va sorgir la idea de celebrar una trobada de gent del Jotacampus a Deltebre, el dia 13 de setembre a la Festa de la Sega de l’Arròs.
La Festa comença a les 11h amb un programa que dura tot el dia: arribada dels segadors, entrada a l’arrossar, sega, batre a pota, concert dels Quicos a l’era, dinar popular, concurs de jota cantada i campionat de birles fins la posta del sol (això fora de programa).
El nostre amic Polet vos ensenyarà a segar i a jugar a les birles, mentre que els Quicos vos ensenyarem a cantar versos improvisats per participar al concurs.
La proposta és de reservar una taula o taules perquè els jotacamperos i acompanyants puguem dinar junts. Els que hi estigueu interessats, envieu un email a jotacampus@lajota.cat i Elena vos reservarà el ticket del dinar. Ella mateixa s’encarregarà de que ens posen junts però per a això no haurieu d’esperar fins a l’últim dia per dir-li.
Aquí trobareu tota la informació de la Festa:
http://www.turismedeltebre.com/14ba-es-44/festa-de-la-sega-de-larrs.html
Per a qui vulgue vindre a dormir (una o dos nits) vos facilitem informació de diversos establiments, tots propers a la zona on se celebra la Festa de la Sega.
Alberg de Deltebre:
http://www.turismedeltebre.com/7b-270-21/alberg-de-joventut.html
Allotjaments per a grups La Balca:
www.labalca.cat
Trobareu més informació d’hotels i turisme rural a:
http://www.turismedeltebre.com

Veniu?

Etiquetes: , ,
Categoria: , ,