Campus Xic’s

Cartell Teresina no sap cantar

A Poble Nou del Delta del 28 al 31 de juliol

“Campus Xic’s” Jotacampus per a la gent menuda, neix a recer del Jotacampus 2015 Escola d’Estiu de la Jota a i la música d’arrel a Catalunya. Clica aquí per a inscriure els teus petits artistes! (Al final de la pàgina hi trobaràs el formulari).

Es tracta del primer campus de cultura popular de tot el país dedicat integrament a la mainada. Una iniciativa dirigida als infants, de 3 a 12 anys, que vol apropar la cultura tradicional i el coneixement de l’entorn natural del Delta de l’Ebre a les generacions més joves.

El fet que aquest campus es desenvolupi al mateix temps i en el mateix entorn que el Jotacampus és un valor afegit a l’hora de l’aprenentatge i la trasmissió. Petits i grans compartiran moments per cantar, ballar, tocar i cuinar.

La nostra proposta és crear diferents ambients i espais on cada infant pugui experimentar amb els continguts proposats, respectant alhora les seves preferències o habilitats. Un espai on cadascú pugui triar el programa que vulgui desenvolupar al llarg del Campus, i poder conèixer també totes les altres matèries suggerides.

Per això s’ofereixen tres itineraris entre els que els alumnes poden escollir segons els seus interessos.

A més, per tal de donar més contingut i vinculació amb la zona d’acollida, l’eix temàtic del Campus serà el conte “Teresina no sap cantar, un viatge pel Delta del Ebre“, de l’autor Jesús Serrano. Això comportarà que les cançons, els balls i les altres experiències girin entorn aquest relat.

El projecte i l’execució del mateix van a càrrec de l’equip de l’Associació “La Clavellinera”, amb presència per tercer any consecutiu al Jotacampus. Aquesta associació cultural guardonada amb el Premi Nacional de cultura de l’any 1992 “A la millor acció dinamitzadora sociocultural”, ve desenvolupant la seva tasca de divulgació i docència dins i fora de Catalunya des de fa més de 25 anys.

Etiquetes: ,
Categoria: