El CIJTE

Centre d’Interpretació de la Jota de les Terres de l’Ebre

El Centre d’interpretació de la Jota de les Terres de l’Ebre – Casa de la Jota (CIJTE), és una associació cultural sense ànim de lucre, creada per per conservar i impulsar la música popular d’aquestes Terres, en especial la Jota Catalana.

Està obert a tothom qui vulgui compartir el seu projecte i els seus objectius, que són:

 1. Promoure els valors de la música tradicional i popular.
 2. Fomentar els valors de la música i el cant entre els ciutadans juntament amb altres associacions d’àmbit nacional i internacional.
 3. Difondre la música popular a través de tots els mitjans possibles, en especial la Jota Catalana o de les Terres de l’Ebre.
 4. Potenciar els grups de música i cantadors locals.
 5. Impulsar i promoure l’edició de publicacions i revistes digitals o no, dedicades a la música popular i la seva difusió.

Vols col·laborar?

Pots associar-te de les següents maneres:

 • Com a SIMPATITZANT: Donant suport a les nostres activitats, amb alguna col·laboració esporàdica i rebent informació de les activitats.
 • Com a COL·LABORADOR/A: t’integraràs a l’associació per participar dels actes que realitza el Centre. La teva col·laboració pot ser econòmica, a través de quotes anuals, realitzant feines esporàdiques o cedint material que serveixi per a mantenir l’associació. Rebràs informació i gaudiràs de descomptes en totes les activitats organitzades pel Centre.
 • Com a soci DE PLE DRET: Amb veu i vot dins l’assemblea general. Els associats de ple dret aporten el seu treball actiu, professional i continuat en alguna de les àrees d’acció o àmbits de l’entitat, abans especificades.
 • Com a ENTITAT: Si ets una associació, entitat pública o privada i tens interès en promoure, conservar i difondre la música tradicional i popular.

Fes-te soci!

Presenta la teva sol·licitud per escrit a correu@lajota.cat, indicant el nom, l’adreça, telèfon i correu electrònic de contacte i quin tipus d’associat vols ser.

Més informació

Centre d’Interpretació de la Jota de les Terres de l’Ebre – Casa de la Jota
Av. Caputxins 6. 43500 Tortosa.
Telèfons: 977 44 05 61 / 609 20 41 20 – Fax. 977 44 05 61
Correu de contacte i d’informació general: correu@lajota.cat

La Casa de la Jota, promoguda pel CIJTE, vol ser l’espai físic i virtual on es podrà trobar tot allò que es relacioni amb la Jota Catalana i amb la música tradicional i popular de les Terres de l’Ebre, tant en la seua expressió cantada com ballada.

Actualment està situada a l’Espai de la Jota dins de les instal·lacions del Museu de Tortosa, a la rambla Felip Pedrell, 3, pavelló 7 (CP 43500)

Provisionalment, obert tots els dimecres d’11 a 13 h.

Les seves activitats s’inclouen en diferents projectes dins de tres àrees principals:

 • Estudi i recerca: Centre d’Estudis i Documentació de la Jota.
 • Formació: Aula de músiques de la Terra.
 • Difusió: Exposicions i publicacions.

Vine a fer-nos una visita!

 

Sou d’una Associació, Centre d’Interès, Centre d’Estudis, Biblioteca o Institut relacionat amb la música tradicional i popular?

Envia’ns el teu enllaç! Coneguem-nos, tenim moltes coses a compartir…

Webs relacionades: